20 jun 2010

Øvelse med Røde Kors

Posted by Tore

I går deltok jeg på øvelse i Årstaddalen. Butikkene og forretningene arrangerte en slags aktivitetsdag med grilling, bilslepp og redningsøvelse. En sykkel, en moped og to biler ble heist med en stor kranbil og så sluppet. De traff asfalten med en fart på 70 km/t. Resultatet ble som dere ser på bildene under.

Bildene ble så satt mot hverandre og to markører ble plassert inni. Dette skulle forestille en front mot front-kollisjon. Politiet, ambulansen, Røde Kors og Brannvesenet deltok i øvelsen og ankom alle med blålys og sirene. Ganske gøy å kjøre utrykning. Brannvesenet måtte ta i bruk kraftige hydrauliske sakser for å klippe bort dørene. Etter dette kunne vi komme til med båren og frakte pasienten ut av kjøretøyet.

Abonner på Kommentarer

2 kommentarer på “Øvelse med Røde Kors”

  1. Rudi sier:

    Vel, overlevde dei?

  2. Tore sier:

    Det gjorde de (og siden de var uskadde i utgangspunktet skulle det vel bare mangle?).

Skriv en kommentar

Beskjed: