20 sep 2010

Introtur og klatretur

Posted by Tore

Forrige helg var jeg på introtur, og denne helga var jeg på klatretur med studentspeidergruppa i Trondheim. Introturen gikk som vanlig til speiderhytta vår Duddelibu. På programmet stod tur, (god) mat, badstue, sang og sosialisering. En kjekk tur! Helga etter var vi 5 stk. som klatret Munken. Det er en klatresti langs en oppspent wire. Dykambassaden, aktivitetssenteret bak klatrestien, skryter av at ruta er Nord-Europas lengste med sine 950 meter. Absolutt en spennende og luftig klatretur! Turen anbefales, men det kan være greit med litt klatreerfaring eller i det minste litt turerfaring siden ruta er ganske krevende.

Bilder fra introturen:


Minner litt om et maleri?

Klatreturen:


Flott utsikt mot Trondheim.


Utsikt fra toppen etter 500 høydemeter.

Abonner på Kommentarer

2 kommentarer på “Introtur og klatretur”

  1. Rudi sier:

    Bra bilete av hytta. Virker som kule turer. Brukte du uttrykket «tur på lur» nokon gong i løpet av dei? Det burde du. Du bruker ikkje det uttrykket nok Tore, kvifor ikkje? Nei, no har eg spurt nok. Håper på svar!
    Rudi

  2. Tore sier:

    Jeg bruker nok uttrykket «tur på lur» altfor sjelden. Takk for påminnelse. Heretter skal det brukes så ofte jeg kan.

Skriv en kommentar

Beskjed: