22 des 2010

Mjåvassknuten

Posted by Tore

Skitur til Mjåvassknuten (843 moh) i dag. Jeg kjørte til Mydland, gikk på ski opp «brekkå», videre forbi Røde Kors-hytten og opp til Mjåvassknuten. En fantastisk tur! Solen skein fra skyfri himmel og det var helt vindstille. Dette gjorde at de 20 kuldegradene ikke føltes så kalde ut. Føret var bra med hardt underlag og puddersnø på toppen, perfekt for nedkjøringen. Siden det kom litt snø i natt og veldig få bruker dette området så tidlig i sesongen, var det ingen skispor i området. De sporene jeg kom over var fra elg, hare, rev? og mus. I tillegg møtte jeg på et ekorn. Det er ganske spesielt å være helt alene i et så stort område. Den eneste lyden jeg kunne høre var hjertet mitt som slo.


Soloppgang


Utsikt fra toppen


Ingen andre skispor

Abonner på Kommentarer

3 kommentarer på “Mjåvassknuten”

  1. Tore sier:

    Takk!

  2. […] (843 moh). Temperaturen var oppunder 20 varmegrader. Det er omtrent 40 grader varmere enn forrige gang jeg var der. Det var litt lite snø noen steder. En fordel med ski er at man ikke så lett trør […]

Skriv en kommentar

Beskjed: