Hopp til innhold

Mjåvassknuten

Skitur til Mjåvassknuten (843 moh) i dag. Jeg kjørte til Mydland, gikk på ski opp "brekkå", videre forbi Røde Kors-hytten og opp til Mjåvassknuten. En fantastisk tur! Solen skein fra skyfri himmel og det var helt vindstille. Dette gjorde at de 20 kuldegradene ikke føltes så kalde ut. Føret var bra med hardt underlag og puddersnø på toppen, perfekt for nedkjøringen. Siden det kom litt snø i natt og veldig få bruker dette området så tidlig i sesongen, var det ingen skispor i området. De sporene jeg kom over var fra elg, hare, rev? og mus. I tillegg møtte jeg på et ekorn. Det er ganske spesielt å være helt alene i et så stort område. Den eneste lyden jeg kunne høre var hjertet mitt som slo.


Soloppgang


Utsikt fra toppen


Ingen andre skispor

3 kommentarer til “Mjåvassknuten

  1. Tilbaketråkk: Bardunen » Siste skitur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *