Hopp til innhold

3

På tur i Hetlandsskogen i dag møtte jeg på denne lille fuglen. Det var rett før jeg tråkket på den der den satt helt rolig midt på stien. Ikke ville den flytte på seg heller, så jeg fotograferte den med mobilkameraet. Jeg synes det ble ganske bra til mobilkamera å være. Litt usikker på hva slags fugl det er.

Takk til @MartinEggen og @Rudien som fant ut at det er en rødestrupeunge.

Sannsynligvis sesongens siste skitur.

Jeg gikk opp til Mjåvassknuten (843 moh). Temperaturen var oppunder 20 varmegrader. Det er omtrent 40 grader varmere enn forrige gang jeg var der. Det var litt lite snø noen steder. En fordel med ski er at man ikke så lett trør gjennom åpne myrer og bekker som må krysses ...


Trondheim, tatt fra Månen.

Det er fortsatt flotte skiforhold i Estenstadmarka. I dag tok jeg meg en god og lang skitur etter eksamen. Jeg havnet på Liaåsen, gikk videre innom Månen og så en tur opp til Estenstadhytta. Det er fint å legge ut på tur uten mål og mening. Bare ta veivalgene etterhvert som de dukker opp og se hvor man havner.

På onsdag hadde jeg min første eksamen dette semesteret. Pensum fikk fri resten av dagen, og jeg la ut på en liten fototur. I et forsøk på å få tatt noen fine sol- og snøbilder syklet jeg oppover i Estenstadmarka. Selv om jeg var oppe på toppen i 14-tiden var det for sent. Solen hadde gått ned i området jeg var i. Det ble likevel en del bilder av det:


Vinterstemning i Estenstadmarka


Snøkrystaller! Jeg ble litt satt ut over hvor vakre og perfekte disse krystallene var. Hvordan kan naturen skape noe sånt?


"Minimonstermaster"?


Trondheim