Hopp til innhold

Det fantastiske livet

NRK sender for tiden BBC-serien «Det fantastiske livet» på søndager kl. 20:05-20:55. «Life» er det opprinnelige navnet på serien som består av 10 programmer. Serien er en slags videreføring av BBCs «Planet Earth»-serie som handlet om Jorda. I dag sendte NRK del 5 i serien og denne handet om fugler. Hvert program handler om ulike dyregrupper.

Jeg blir imponert av dyrelivet på Jorda for hver episode jeg ser av denne serien. Natur- og dyrebildene er helt fantastiske. Det at NRK sender serien i HD forsterker opplevelsen. Spesielt Komodovaranen, Jesusøglen som kan løpe på vannet, Knølhvalen, flyvefisk, Sørsvanedykkeren og Paradisfugler er utrolige tøffe dyr. Det eneste som er negativt med NRKs programmer er at den originale fortellerstemmen til Sir David Attenborough er erstattet med en norsk stemme. Dagens episode kan ses gratis på NRKs Nett-TV:

1 kommentar til “Det fantastiske livet

  1. Tilbaketråkk: Bardunen » Blog Archive » Godbiter fra NRK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *