Hopp til innhold

Tåke på Skykula

På søndag var jeg på topptur til Store-Skykula (906 moh). Dette er den høyeste toppen i Eigersund kommune. Vi var 9 stk. fra Røde Kors som var på tur. De 200 siste høydemeterne gikk vi i skikkelig tett tåke, som bildet over viser. Ikke rare utsikten på toppen. Veien opp var ganske grei å følge, men varden på toppen lette vi lenge etter. Vi fant den rett før vi skulle til å gi opp. Navnene ble skrevet i boka og toppturkortene klippet. Det viste seg at vi flere ganger bare stod noen meter fra varden. Jeg skjønner nå godt at folk går seg bort i slikt vær. Heldigvis hadde vi GPS som sikring. Retningssansen forsvinner rimelig fort når man ikke har noen faste holdepunkter.

1 kommentar til “Tåke på Skykula

  1. Tilbaketråkk: Bardunen » På topp i Dalane 2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *