Hopp til innhold

Introtur og klatretur

Forrige helg var jeg på introtur, og denne helga var jeg på klatretur med studentspeidergruppa i Trondheim. Introturen gikk som vanlig til speiderhytta vår Duddelibu. På programmet stod tur, (god) mat, badstue, sang og sosialisering. En kjekk tur! Helga etter var vi 5 stk. som klatret Munken. Det er en klatresti langs en oppspent wire. Dykambassaden, aktivitetssenteret bak klatrestien, skryter av at ruta er Nord-Europas lengste med sine 950 meter. Absolutt en spennende og luftig klatretur! Turen anbefales, men det kan være greit med litt klatreerfaring eller i det minste litt turerfaring siden ruta er ganske krevende.

Bilder fra introturen:


Minner litt om et maleri?

Klatreturen:


Flott utsikt mot Trondheim.


Utsikt fra toppen etter 500 høydemeter.

2 kommentarer til “Introtur og klatretur

  1. Rudi

    Bra bilete av hytta. Virker som kule turer. Brukte du uttrykket "tur på lur" nokon gong i løpet av dei? Det burde du. Du bruker ikkje det uttrykket nok Tore, kvifor ikkje? Nei, no har eg spurt nok. Håper på svar!
    Rudi

  2. Tore

    Jeg bruker nok uttrykket "tur på lur" altfor sjelden. Takk for påminnelse. Heretter skal det brukes så ofte jeg kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *