Hopp til innhold

Blogger til ettertanke

Det finnes mange blogger ute på den store vebben.  Her er et par blogger som jeg synes skiller seg ut fra mengden og er verdt en titt på.

Adolf Vind Birchelands verden

Livet er nå, livet er det øyeblikket man til enhver tid befinder seg i. Intet mer, intet mindre. Heldige er vi som kan dele den dyrebare tid med ligesinnede der finder glæde og kundskab nederst i de Tondyldvinske flasker. – Adolf Vind Bircheland

Jeg vet ikke hvem som skjuler seg bak pseudonymet Adolf Vind Bircheland, og det gjør egentlig ingenting. Vind Birkeland er et sted i Egersund i nærheten av Nodland i heie og Helleren. Avisene og folk på Facebook spekulerer i hvem Adolf egentlig er. Det vi vet er at han er glad i Tondyldvin og nyter livet i fred og ro. På bloggen sin filosoferer han over livet og deler tanker fra hverdagen sin. Tips: bli venn med Adolf på Facebook.

Det skulle tatt seg ut

Jeg drar ofte dit, der ordene kan flyte langsomt. Der de eneste ordene som finnes, er enkeltstående, korthugde. Grovkornet. Alt som sies, sies av nødvendighet, upretensiøst. Lukten er rå, skarp. – Jakob Arvola

Denne bloggen skrives av Jakob Arvola, frilansende reporter og tekstforfatter. Innleggene er velskrevet og gir deg ofte noe nytt å tenke over. Han publiserer også mye bra fotografier. Jeg anbefaler spesielt novelleserien i tre deler og videoen om reindrift.

1 kommentar til “Blogger til ettertanke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *