Hopp til innhold

Motvind

Vi våknet kl. 6 av at solen stekte på teltduken. Det var rett og slett så varmt at vi valgte å stå opp. Vi brukte ganske lang tid på å spise frokost og pakke sammen utstyret (det var varmt!), men vi kom oss avgårde etterhvert.

Første stykket mot Kåfjord gikk veldig fint. Utover Altafjorden var det kraftig motvind hele tiden. Ute på spissen ved Isnestoften syklet vi forbi noen artige figurer. Ettersom vi nå skulle innover Langfjorden skulle det bli godt med litt medvind. Det var i alle fall det vi trodde, men her var det jammen også bra motvind. Den eneste fordelen med motvind er at man får god tid til å nyte utsikten langs fjorden. Her var det virkelig flott!

Her er vi omtrent halvveis innover Langfjorden.

Vi kom oss inn til Langfjordbotn og fortsatte over mot Alteidet. Her passerte vi først fylkesgrense og syklet inn i Troms. Her stoppet vi ved en rasteplass for å lage middag. I dag ble det fiskeburger med potetsalat og litt grønt.

Siste etappe gikk inn til Burfjord. Vi fant en fin teltplass langs veien omtrent en kilometer etter Burfjord. Totalt ble det 107 kilometer i dag.

6 kommentarer til “Motvind

 1. Marta

  Veldig kjekt å få følge dere med flotte bilder og detaljert beskrivelse Følger med på kartet I Kvænangen foran dere skal der være gullforekomster i fjellet... Ellers flotte fiske elver der onkel reiste til i 11 år God tur videre!

 2. Frits

  Fantastisk tur det må være! Hvis jeg hadde syklet Nederland på langs hadde det vært en ferie på fire dager- og største stigning hadde vært en viadukt!

 3. Tore

  Marta: Nå lærte vi noe nytt. Men gull fant vi ikke.

  Frits: Høres behagelig med bare flatt og ingen bakker. Men sikker litt mindre utsikt også.

  Helen og Inger: Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *