Hopp til innhold

Elg på Månen, skutt i Trondheim

I går var jeg på en fin joggetur i Strindmarka her i Trondheim. Fint vær, mange skogsstier og lite folk. Veivalgene ble ganske tilfeldig og jeg endte opp på Månen (en topp altså). Da jeg skulle springe ned, var jeg så heldig at jeg så vidt fikk se en elg! Den forsvant riktignok fort inn i skogen igjen.

I dag kunne vi i Adressaavisen lese at to elgkalver hadde forvillet seg ned i Trondheim sentrum. Journalistene koste seg nok da de produserte overskriftene Elg i sol...siden? og «Elgevill» elvepromenade. Spesielt siden de ble observert ved Elgeseter bru og på Solsiden.

I 19-tida hørte jeg to skudd utenfor. Jeg tenkte at det kanskje kunne være elgene som var skutt. Litt senere skrev adressaavisen at de to elgene var skutt ved Eberg skole (ca. 700 meter herfra). Viltnemda gjorde dette siden de to elgene hadde vært observert i bynære strøk tidligere. Forrige gang ble de ført tilbake til Estenstadmarka (Strindmarka). Jeg tror det var en av de elgkalvene jeg så på joggeturen i går. Størrelsen passer i alle fall ganske bra.

«Elgevill» elvepromenade

2 kommentarer til “Elg på Månen, skutt i Trondheim

  1. Eivind

    Virker som du også har prøvd deg på en spenstig overskrift med schwung i. Skjerpings på sensasjonsjournalistikken nå Tore!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *