Hopp til innhold

Inspirasjon

De siste ukene har for det meste gått med til eksamenslesing. C++, Matte 2- og Matte 3-eksamen er jeg ferdig med. Elektronikk-eksamen har jeg på fredag. Samme dag reiser jeg hjemover for sommeren. Lørdag skal jeg være med Røde Kors på vakt under Nordsjørittet.

Å lese til eksamen blir av og til litt kjedelig i lengden. Litt "pausesurfing" har resultert i en del mer eller mindre gode ideer til aktiviteter:

Sykkeltur: Jeg leste Sykkelbloggen om Dinsides Bjørn Eirik Loftås som syklet strekningen Oslo-Tromsø. Han brukte 22 dager på turen. Sykkelen hadde han kjøpt Obs! til 2000 kr og en del utstyr kjøpte han på Lidl. Bloggen er litt morsomt skrevet og grei lesing hvis du er interessert i sykkel. Resultatet av lesingen var at jeg fikk veldig lyst til å sykle Norge på langs en gang. I tillegg lekte jeg litt med tanken på å sykle hjem fra Trondheim en gang, altså Trondheim-Egersund. Det er ca. 90 mil og burde ikke ta altfor mange dager.

Geocaching: Aktivitet hvor man går på "skattejakt" etter gjemte poster ute i naturen vha. GPS-koordinater hentet fra Internett. Det går sport i å finne flest mulig poster og være den første til å finne posten. Postene er ofte gjemt på litt spesielle steder. F.eks. et utkikkspunkt, en ruin, en heller eller lignende.

Fugletitting: Rett og slett ta med en kikkert og en fuglebok når man skal ut på tur. De ulike artene listes opp og det gjelder å få øye på flest mulig arter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *