Hopp til innhold

Øvelse med Røde Kors

I går deltok jeg på øvelse i Årstaddalen. Butikkene og forretningene arrangerte en slags aktivitetsdag med grilling, bilslepp og redningsøvelse. En sykkel, en moped og to biler ble heist med en stor kranbil og så sluppet. De traff asfalten med en fart på 70 km/t. Resultatet ble som dere ser på bildene under.

Bildene ble så satt mot hverandre og to markører ble plassert inni. Dette skulle forestille en front mot front-kollisjon. Politiet, ambulansen, Røde Kors og Brannvesenet deltok i øvelsen og ankom alle med blålys og sirene. Ganske gøy å kjøre utrykning. Brannvesenet måtte ta i bruk kraftige hydrauliske sakser for å klippe bort dørene. Etter dette kunne vi komme til med båren og frakte pasienten ut av kjøretøyet.

2 kommentarer til “Øvelse med Røde Kors

  1. Tore

    Det gjorde de (og siden de var uskadde i utgangspunktet skulle det vel bare mangle?).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *