Hopp til innhold

Jorden rundt med S/Y Blaatur

Morten Lie Wold har skrevet boka om hans over tre år lange jordomseiling med seilbåten S/Y Blaatur. Fra sykehussengen noen år tidligere bestemte han seg for å leve ut drømmene sine. Et fall fra et klatrehinder resulterte i at Morten knakk ryggen og ikke kunne røre bena. Etter lange sykehusopphold og rehabilitering gjennomførte han politiskolen og la så ut på jordomseiling.

Morten og besetningen ombord velger ikke den vanligste reiseruta. Bortgjemte stillehavsøyer, lite besøkte landsbyer og minst mulig turisme er steder som besøkes. Action og masseslagsmål i Afrika, dykking med fisker, hvaler og seler, korrupsjon og orkan på sjøen er noe av det mannskapet får oppleve på turen. Rett og slett en godt skrevet bok om det å leve ut drømmene sine. Undertittel: "frykt er midlertidig - anger er for alltid". En inspirerende bok som anbefales på det sterkeste!

1 kommentar til “Jorden rundt med S/Y Blaatur

  1. Jan Engerdal

    Kjøpte boken etter dette tipset. En veldig bra bok! Klarte ikke å legge den fra meg. Ulempen med boka er at man begynner å planlegge tur selv. Må jo bare oppleve noe slikt når man har muligheten! JanE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *