Hopp til innhold

Trygdesnylterboken

- Vi dorger sjelden opp så fin vin. Vanligvis må vi ta disse røverne med stang. Men jeg har pilket en Rioja på denne størrelsen. Da brukte jeg en tapert fortom som toppshot. Null komma åtte millimeter monofiltament fortom agnet med fettsmurt renneløkke.

Trygdesnylterboken er skrevet av Eskil Aasmul, mannen bak Rølerbloggen. Og nei, det er ikke en gaid eller håndbok til trygdesnylting. Det er en roman om trygdesnylteren Roger og hans liv i Homedal. Han spiller psykotisk for å motta trygd, som mange av de andre Homedalingene. Teoriene hans om en mystisk statlig etat som styrer landet fører han på flukt fra samfunnet. Han starter et liv i skjul på loftet av det lokale kjøpesenteret. Her er det også andre som gjemmer seg og lever av det de får fisket opp fra butikkene.

Boken er morsom og historien som fortelles er ganske absurd. Den inneholder mange sprø personligheter og ville teorier. Dessuten er den gratis! Last ned gratis som PDF fra Rølerbloggen. Synes du, som meg, at det er litt mer praktisk med en liten bok, kan papirversjon kjøpes for en billig penge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *