Hopp til innhold

Åre

For et par uker siden var jeg på tur til Åre i Sverige. Linjeforeningen for studieprogrammet mitt arrangerte femdagerstur. Bussturen til Åre fra Trondheim tar ca. 2,5 timer. Været var ganske bra, og det ble skikjøring i bakken alle fem dagene. Det startet med litt sludd og regn de første dagene. Deretter ble det kaldt, ned mot 15-20 kuldegrader. Snøkanonene ble kjørt for fullt og det ble ikke så hardt som man skulle forvente. Mot slutten ble det litt mildere.

Skianlegget i Åre er stort! I alle fall for en som er vant til noen få skitrekk i Sirdal. Med 42 heiser og over 100 nedfarter skal det godt gjøres å kjøre over hele anlegget i løpet av en dag. Alt fra T-krok, stolheis, gondol og Bergbana var mulige veier mot toppen. Den øverste heisen går helt opp til 1274 moh. Det ble en kjekk tur med mye skikjøring, en tur til Åre anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *