Hopp til innhold

Forbi Torghatten

I dag hadde vi vekkerklokken på halv åtte. Vi skulle rekke en ferje fra Tjøtta til Forvik. Det regnet i dag også, så vi startet dagen i regntøy. Vi spiste frokost på ferja.

Gårsdagens værmelding påstod at regnet skulle stoppe i løpet av morgenen. Det gjorde det ikke. Regnklærne var fortsatt på da vi gikk på neste ferje, fra Andalsvågen til Horn. Rett ved Brønnøysund stoppet vi i et busskur for å spise lunsj.

Videre sørover kunne vi se Torget (øya altså) og Torghatten. Men vi kunne ikke se hullet fra der vi syklet. Det må nok tas som en egen tur. Etter en stund stoppet regnet. Vi kjøpte begge nye skoovertrekk før turen. Etter noen timer med regn kunne vi konkludere med at disse ikke holdt mål. Skoene ble nemlig helt gjennomvåte.

Det så ganske grått ut igjen da vi gikk av dagens tredje og siste ferje, fra Vennesund til Holm. Bare noen hundre meter foran oss regnet det. Heldigvis hadde vi medvind og regnet beveget seg fortere enn oss, så vi slapp å ta på regntøy.

Vi lagde middag på en rasteplass. I dag prøvde vi frossen tikka masala fra Findus med litt ekstra grønt som var igjen fra middagen i forgårs. Enkelt og godt. Til dessert ble det sjokoladepudding med vaniljesaus. Nå har vi satt opp teltet på Kjelleidet camping, en enkel campingplassen med sjarm. Det har vært ganske grått i dag. I tillegg har vi stor sett syklet langs skog og gårder. Derfor har ikke fått tatt så mange fine bilder.

5 kommentarer til “Forbi Torghatten

 1. Marta

  Hørtes ut som en litt barsk etappe i dag men likevel kan vi nyte naturskjønne bilder Dere får fram de gode stundene med måltid som nytes som gourmet mat Godt gjort av dere God tur videre

 2. Helen

  Dere er tøffe og lar dere ikke stoppe av umedgjørlige værguder! Alltid koselig å lese dagens rapport. God tur videre!

 3. Ivar

  Kjedelig når det blir mye gråvær. En del av utsikten forsvinner jo da. Dere får dermed testet ut diverse busskur på turen. Mange gode matretter dere lager dere. God tur videre.

 4. Frits

  Det er nok en fantastisk tur dere har selv om været ikke er så medgjørlig til tiders. Vi, dvs. tante Inger og jeg har nå seriøse planer om å reise til Nord-Norge på ferie i 2019, takket være innspirasjonen vi får fra dere ( og en sønn som befinner seg i Bardufoss og omegn...)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *