Hopp til innhold

Kviledag

Me vakna opp til regn på teltduken, men heldigvis hadde det gitt seg til me stod opp. Deretter gjekk turen vidare til Storslett sin einaste sportsbutikk. Her fekk Tore kjøpt seg eit nytt sykkelsete, for han var ikkje heilt fornøgd med det han har hatt til no.

Vidare hadde me planlagt å ta ein rolig dag, så me sjekka om det fantes overnattingsmoglegheiter langs vegen vidare. Me fant eit billig rom berre 5 km frå Storslett. Dermed vart nok dette turens desidert korteste etappe, totalt 6 km med sykling i dag.

No har me vaska omtrent alle kleda våre og fått dusja. I tillegg har me kost oss med middag på kafé og skal sove i seng for fyrste gong på ei veke. Elles har me både vin, chips og dipp, så dette blir ein avslappande laurdagskveld foran tv-en.

5 kommentarer til “Kviledag

 1. Helen

  Vel fortjent med en rolig dag - og innendørs fasiliteter! Kos dere med reine skrotter og klær, tv, vin og digg!
  Sov godt!

 2. Johanne

  Tusen takk! Veldig behagelig med ein dusj, og trur nok at me skal sove godt her!

 3. Marianne

  Godt å høre at dere tok velfortjent hviledag. Dere har jammen syklet langt de dagene til nå. Kos dokke!

 4. Marta

  Hørtes veldig fornuftig ut med en hviledag og litt egen pleie! Håper dere får se flotte fjell når dere beveger dere mot Lyngsalpene etterhvert Et fantastisk stykke natur Riktig god tur videre og sov riktig i natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *