Hopp til innhold

Lyngen

Uthvilte og fornøyde syklet vi ut fra Sørkjosen. Været var fantastisk og utsikten spektakulær langs Lyngen. Lyngsalpan er virkelig flotte fjell.

Første stopp ble Olderdalen. Her var det tid for turens første ferjetur. Ferjer skal det bli mange av i løpet av turen. Fram mot Trondheim skal det bli omtrent 16 ferjeturer. Vi gikk iland ved Lyngseidet. Herfra syklet vi i retning Svensby for neste ferje. En liten regnbyge gjorde at vi fikk testet regntøyet for første gang på turen. Vi rakk akkurat ferjen over til Breivikeidet.

Deretter gikk turen over eidet til Fagernes. Her ble det burger til middag i den lokale kiosken. Vi fant en fin teltplass etter å ha fulgt en traktorvei et par hundre meter bort fra E8. I morgen går turen til Tromsø og videre ut på Kvaløya og Senja.

6 kommentarer til “Lyngen

 1. Marta

  For en fantastisk tur og naturopplevelse Veldig kjekt å høre dere tar avstikker til Tromsø og Senja på veien sørover Dere har mye å glede dere til! Nyter flotter bilder dere har tatt God tur videre og sov riktig godt!

 2. Helen

  For et vakkert land - med fjell, fjorder og ferjer!
  Nyt en vel fortjent rast, og god tur videre i morgen!
  Har dere forresten truffet på noen i samme ærend langs vegen?

 3. Inger

  Må være flotte opplevelser for dere. Veldig kjekt å få være med på tur gjennom bilder, beskrivelser og kart. God tur videre! God klem fra t Inger

 4. Marianne

  Høres ut som en flott dag og fine bilder fra Lyngsalpene.
  Dere har jo syklet rett forbi der oldeforeldrene dine bodde, Tore, på Breivikeidet.

 5. Johanne

  Tante Marta: Takk for det! Me prøver stort sett å følge ei rute som dei kaller for nasjonal sykkelveg nr 1. Den følger kysten nedover, og er lagt slik at ein skal besøke ein del fine og sykkelvenlege plasser.

  Mor: Tusen takk! Ja, me møter fleire syklister som kjem imot kvar dag. I tillegg har me også prata med nokon som sykler same veg som oss.

  Tante Inger: Takk for det!

  Marianne: Tusen takk! Så artig! Tore nemnte på det då me sykla der at han hadde vore der før og at han hadde familie som kom derfrå.

 6. Liv

  Dere opplever flott natur på deres ferd!!
  NordNorge må oppleves.
  Hadde ikke hørt om nasjonal sykkelveg! Så bra da!
  Dere er noen tøffinger. Lykke til videre💖
  Klem fra tante Liv & Magne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *