Hopp til innhold

Sommervær

I dag har me hatt ein utrulig varm dag. Det har faktisk vore så varmt at me ikkje orka å sykle særleg langt. Etter berre fem mill tok me inn på Holmset campingplass for å kunne dusje og kjøle oss ned.

Før me kom så langt hadde me ein lang lunsjpause i Namsos. Me hadde også ein lang stopp i eit busskur for å få litt skygge. I morgon er det meldt endå varmere. I kveld får me prøve å kome oss tidleg i seng, slik at me kan starte å sykle før det blir alt for varmt.

Her på campingplassen benytter me også moglegheita til å vaske klær. Tore var ein tur på butikken og kom tilbake med indrefilet av svin, poteter, grønnsaker, bernaise-saus og øl. Han kjøpte også jordbær og fløte. Det er fint å kunne lage mat på eit skikkelig kjøkken her.

Elles kan det nemnes at i går vart det observert bjørn på andre sida av elva frå campingplassen. Me vart advart av campingplasseigaren før me betale, og han lurte på om me framleis ville slå opp telt. Det hadde vore skikkelig stilig om bamsefar hadde dukka opp i kveld også, men sjansen er nok liten for det.

4 kommentarer til “Sommervær

 1. Helen

  Jammen er dere kommet langt - det går virkelig unna!
  Så mange gode middager. - Håper bjørnen ikke lar seg friste av menyen. Et imponerende dyr; som gjør seg best på avstand!
  Sov godt!

 2. Marianne

  Kan godt forstå at det kan bli for varmt med full last på syklene og de distansene dere tilbakelegger. «Bare» fem mil skriver dere, det er jo kjempelangt! Det hadde nok vært kjekt å få se bjørn, men bare på laaaang avstand, syns det hørtes skummelt ut å legge seg til i telt, tror ikke jeg hadde sovet godt 🙂
  God tur videre!

 3. Liv Arnhild Søbye Beddari

  Litt ‘vel spennende’ å sove i telt med Bamsefar i ‘nærheten’!!
  - Imponerende middager dere tilbereder😋
  God tur videre!!!💪🏻💪🏻🚲🚲🏕💖😊

 4. Inger

  Det skjer mye på turen deres med bjørn som snuser i nærheten. Dere lager skikkelige gourtmetmiddager! Det må jo smake etter all energien dere bruker. Riktig god tur videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *