Hopp til innhold

Enda en dag med regn

Da vi stod opp så det faktisk ut som om været skulle bli bedre enn gårsdagens. Men det varte ikke lenge før det begynte å dryppe fra himmelen. Vi tok hurtigbåten til Krakhella som planlagt. Der ventet vi i 20 minutter før vi gikk på neste ferje. Den tok oss over til Rutledal.

Fra Rutledal gikk det oppover. I følge ferjemannskapet skulle det være ganske fint oppover dalen. På grunn av regn og tåke fikk vi ikke sett så mye til det. I dag har vi faktisk syklet en del med baklyktene på siden det har vært så grått. Det har regnet mer eller mindre konstant i hele dag. Derfor har det ikke blitt så mange bilder.

Vi ankom Sløvåg akkurat idet ferja lukket bommen og kjørte utover. Dermed ble det en times venting på neste ferje. Litt dårlig planlegging av oss. Heldigvis var det oppvarmet venterom på kaien.

Fra Leirvåg syklet vi i Nordhordland med retning mot Bergen. For første gang på turen har vi nå tatt inn på en hytte på en campingplass. Godt å få tørket opp skikkelig. Da vi betalte fikk vi hver vår dusjpolett gratis fordi vi så kalde og våte ut. I morgen går turen til Bergen.

5 kommentarer til “Enda en dag med regn

 1. Ivar

  Som alltid kjekt å lese dagens rapport. Etter denne strålende Vestlandssommeren var det utgjort at gråværet skulle komme når dere kom hit. Blir spennende å høre deres vurdering av hvilket fylke som har de fineste busskurene. God tur videre.

 2. Inger

  Synd at gråvær tar bort utsikt men godt det finnes busskur og venterom som gir ly for vær og vind. Ønsker dere god tur til Bergen!

 3. Helen

  Det blir sikkert godt med en natt i hus - for opptining og opptørking!
  Lykke til på vegen inn til Bergen!

 4. Lars IV

  Dere var veldig nærme en ekstremitet, fastlandsnorges vestligste punkt på dere ferd. Vardetangen ved Mongstad. Artig å følge dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *