Hopp til innhold

Til Bergen

Uthvilte og tørre la vi i vei fra Vågenes camping. Både været på morgenen og værmeldingene for dagen så lovene ut. Vi syklet via Manger og Knarvik inn mot Bergen.

Rett etter Nordhordalandsbroen og 50 meter før kommunegrensen til Bergen begynte det å dryppe litt fra himmelen. Ikke uventet Bergen. Sykkelveien gikk i en sving under broen. Her passet det godt med en energibar og litt pause. Etter noen minutter stoppet regnet og vi fortsatte.

I dag har alt sett veldig tydelig og klart ut. Sikkert fordi været har vært bra og sikten god. Vi har syklet langs gårder, over broer med god utsikt og gjennom boligområder i bratt terreng.

Inn mot Bergen var sykkelveien godt merket. Vi syklet faktisk en del på egne sykkelstier og sykkelfelt. Ruten gikk rett over Bryggen og videre til Inger med familie, tanten til Johanne. Her ble vi godt mottatt! Det stod flagg utenfor inngangspartiet og vi fikk kjempegod chili con carne-middag med god dessert fra egen hage. Foreldrene og søsknene til Johanne kom også på besøk for å treffe oss. I morgen skal vi sykle hele ni kilometer. Det blir hviledag i Bergen hos Johanne sin søster.

6 kommentarer til “Til Bergen

 1. Inger

  Veldig kjekt å kunne ta imot syklistene! En utrolig bragd dere har gjennomført og ennå er dere ikke helt i mål. Koselig å gjøre litt stas på dere!

 2. Marianne

  Så bra at dere slapp unna regnet i dag. Hyggelig velkomst dere fikk, og så kjekt med familietreff. Kos dere videre i Bergen.

 3. Erling

  Tenk at dere får med dere verdens vakreste by på turen deres! Kjempekult å følge med dere, litt av eventyr 🙂 skulle gjerne vært hjemme og tatt imot dere jeg også. Stå på videre!

 4. Liv arnhild søbye beddari

  Så godt & koselig med familie❤️
  Dere har fortjent å bli gjort stas på!!
  - God tur videre på ferden!!!

 5. Marta

  Vel fortjent pause i Bergen og flott markering av nok en milepæl Vi heier på dere langs Vestlandskysten og gleder oss til å huse dere på Sola når dere kommer hit God tur!

 6. Helen

  Veldig koselig å treffe dere og resten av gjengen i Bergen! Tusen takk til Inger og Frits m/fam!
  Vel fortjent med en hviledag. Litt av en strekning dere har tilbakelagt på disse ukene - imponerende!
  Lykke til på "siste biten"!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *