Hopp til innhold

Kyrksæterøra

I natt regnet det skikkelig. Det hørtes ut som om noen spylte på teltet med en hageslange. Heldigvis har vi et skikkelig telt som holder tett. Utover dagen har det vært litt yr innimellom. Ikke så mye at vi har brukt regnklær.

Dagens første etappe startet med litt navigasjonsutfordringer. Der sykkelkartet sa vi skulle sykle, ligger nå E39. Kartet vært er eldre enn den nye veien. Skilting var det dårlig med. Etter litt søking på nettet og kikking på GPS-en fant vi en rute. Det ble riktignok grusvei et stykke og en del ekstra høydemeter, men vi fant fram.

I dag passerte vi 2000 km:

I Kyrksæterøra handlet vi og laget middag. Vi tar ofte middagsplanleggingen litt på sparket. I tillegg må alt lages i en gryte. Derfor blir det av og til noen nye kombinasjoner. I dag lagde vi en gryte av piri-piri marinert kylling, løk, squash, hvitløkstomatsaus og spaghetti. Det smakte veldig godt. Det klarnet opp og ble godt og varmt. Det ble dermed is til dessert.

I dag har vi syklet ganske mye opp og ned. Det har ikke vært så mye å det på langs veien. For det meste skog og jorder. Litt utsikt, men lite kyst. Det eneste unntaket var en hjort. Den stod rett etter varselskiltet. Det ble nok flere slike dyr siden vi nå nærmer oss vestlandet. Vi håper Mørekysten blir mer spennende.

5 kommentarer til “Kyrksæterøra

 1. Marta

  Veldig spennende å se hvilken rute dere tar Et godt valg å sykle sørover langs vår vakre Vestlansdkyst Både dyre liv og natur endrer seg underveis slik dere beskriver det Ser ut som de lokale firbente hilser dere velkommen hver i sitt rike underveis Godt der ikke ble noen vepsestikk på denne etappen God tur videre!

 2. Inger

  Imponerende! Litt av noen avstander dere har tilbakelagt! Får Bergen også besøk av dere? Da trenger dere vel senger og mat! Men ikke så mye sykkelvei å skryte av i byen. God tur videre!

 3. Helen

  Gratulerer med 2000 - gosh, dette er langt!!!
  Bra dere finner fram selv om kart og terreng slett ikke stemmer...
  Fortsatt imponerende middagsfantasi; dårlige kunder for Toro.
  - Godt hjorten hadde vett til å holde seg der det var skiltet at den skulle være.
  God tur videre!

 4. Johanne

  Takk for fine kommentarer!

  Tante Inger: me skal forbi Bergen, og takker gjerne ja til tilbodet om overnatting og mat dersom det passer. Hadde vore koselig å treffes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *