Hopp til innhold

Lindesnes

No var endeleg dagen komen då me skulle sykle siste etappe til Lindesnes. Me hadde kun tre mil igjen, og valgte difor å sove lenge. Det var litt vemodig å pakke teltet og vite at dette vart siste dagen med sykling.

Me forlot campingplassen i Lyngdal og sykla mot Spangereid. Det starta ganske brutalt med ein lang og bratt oppoverbakke. Gårsdagen kjentes godt i beina. Dermed måtte eg av og trille sykkelen i dei to verste bakkane. Det gjekk heldigvis litt betre etterkvart som eg kom skikkelig i gang.

På Spangereid stoppa me ved Spangereidkanalen for å spise lunsj. Dette er ein kanal som gjer at båtane ikkje må gå rundt Lindesnes.

Herfrå var det kun sjarmøretappen på vel ei mil igjen. Ute ved Lindesnes vart me møtt av ein av dei som jobba der. Han lurte på om me kom frå Nordkapp. Dette kunne me bekrefte. Dermed ringte han til fyrvoktaren. Han kunne ta i mot oss ved fyrvoktarboligen. Der fekk me skrive ei helsing i ei gjestebok for alle som kom dit etter å ha sykla eller gått frå Nordkapp. Han tok også bilete av oss for å lime inn i boka.

Snart kom Marianne køyrande frå Egersund for å hente oss. Og dermed er dessverre turen slutt. Totalt vart det 2982 kilometer og fem veker på sykkelen. Me har hatt ein fantastisk tur full av inntrykk og opplevelser. Denne turen vil me absolutt anbefale. Sjølvsagt har det vore stundar der me har vore trøytte, slitne i beina, våte og kalde, men dei positive stundene har vore i desidert fleirtal. Me har vore utruleg heldige med været, og kunne ikkje drøymt om ein betre tur. Tusen takk til alle som har åpna hus og heim, heia på oss undervegs og fulgt oss på bloggen! Det setter me veldig pris på!

13 kommentarer til “Lindesnes

 1. Marta

  En stor gratulasjon til dere for en imponerende gjennomføring! Tusen takk for at vi har fått fulgt dere gjennom hele reisen! Bloggen har vært til stor glede og gjort også oss bedre kjent med landet vårt Høydepunktet var besøket av dere underveis! Hurra! Hurra! Hurra!

 2. Marianne

  Kan ikke bli for mye gratulasjoner, så igjen Gratulerer!
  Kjekt å få lov å hente dere. Imponert over turen deres, og tusen takk for de flotte oppdateringene underveis, har gledet meg til hvert innlegg 😊

 3. Inger Elisabeth

  Gratulerer så veldig mye Johanne og Tore! 😀😀 Imponerende 👍👍👍 Og tusen takk for alt dere har delt, gode historier og flotte bilder. Veldig kjekt, jeg har kost meg hver kveld! Nå gleder vi oss til å treffe dere 😊

 4. Helen

  Kjære begge to! 🇳🇴🥂
  Gratulerer med fantastisk innsats! Selv om jeg har fulgt bloggen hele vegen, er det nesten ikke til å fatte at dere har syklet hele Norge på langs! 🚴‍♂️🚴‍♂️
  Tusen takk for at dere har delt turen med oss! 🌞
  Nyt noen vel fortjente rolige dager! 💤

 5. Ivar

  GRATULERER så mye med gjennomført "Tour de Norvege". En enorm innsats av dere. Strålende måte å bruke sommerferien på. Et høydepunkt hver dag å kunne følge bloggen deres. Kommer til å savne de daglige oppdateringene. Dere må nyte velfortjente kviledager.

 6. Inger

  Gratulerer med vel overstått tur! Imponerende at dere har gjennomført turen. Tusen takk for alt dere har delt med oss gjennom bloggen. Det var stas å kunne ta imot dere her i Bergen. Nå gleder vi oss til neste tur og blogg 😉

 7. Liv

  Gratulerer så mye!! 🇳🇴🥂
  - Dere er to flotte ungdommer, og det står respekt av det dere har gjort!
  Artig å få ‘være med’ på turen😊
  - Applaus til dere!
  Klemmer fra tante Liv & Magne

 8. Andreas

  Gratulerer! Vi syklet også i sommer, om bare Stavanger - Lillesand. Norge på langs hørtes relativt amazing ut!

 9. Øystein Petter Rud

  Rett og slett imponerende. Her aner jeg at det ligger en god del jenvilje i bunnen. 😊👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *