Hopp til innhold

Sykkelferie: Dag 1

Tirsdag 12. juni kl. 12:20 trillet jeg avgårde på sykkelen min. Dagens mål var å tilbakelegge strekningen Trondheim - Berkåk, omtrent 84 km. I starten ble det noen småstopp for finjustering av sykkelsko og sete. Jeg oppdaget også at sykkelen ble noe ustabil. Sannsynligvis på grunn av den tungt lastede sykkelen. Fra Trondheim og til Støren var det stort sett bra sykkelsti. Det eneste problemet var merkingen av denne som resulterte i litt feilsykling.

Fin sykkelsti fra Trondheim til Støren

Et sted har jeg nok bommet litt på veivalget, for jeg havnet inn på en smal grusvei som bare ble mer og mer svingete. En vedbonde jeg syklet forbi kikket dessuten litt rart på meg da jeg passerte. Grusveien krysset jernbanesporet et par ganger før jeg kom ut på hovedveien igjen. Der stod det et skilt med teksten "Privat veg Farlig". Grunnen til at veien var farlig skyldes nok at jernbaneovergangene ikke var sikret med bom. Veien videre fra Støren til Berkåk var uten sykkelsti, så her ble det sykling på veien. Det gikk stort sett greit, men noen steder var det en del trafikk langs veien. Jeg ankom Berkåk i 19-tiden og fant meg en fin teltplass ved friluftsområdet rundt Buvatnet. Middag ble laget før leste litt og så tok kveld.

Jeg kom syklende på denne veien

Til slutt litt statistikk: Strekning: 92,42 km, Effektiv sykling: 4.36.35 t, Gjennomsnittsfart: 20,1 km/t

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *