Hopp til innhold

Sykkelferie: Planlegging

Jeg har flere ganger tenkt at sykkelferie høres spennende ut. Det å kunne se store deler av Norge fra sykkelsetet. Og å ta seg framover på en avslappende og miljøvennlige måte. I år passet ferieperioden fra siste eksamen i Trondheim og fram til første arbeidsdag Egersund bra, og jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk på å sykle hjem. Siste eksamen var 9. juni, og første arbeidsdag 20. juni. Jeg startet i mai med sykkelmekking og anskaffelse av  det utstyret jeg trengte.

Sykkelen jeg har er fra DBS og av typen hybrid. Barends, håndtak, bagasjebrett, kjede og kassett ble kjøpt inn og montert på sykkelen. Bremseklosser ble skiftet, og bevegelige deler ble oljet. Speedometer ble også montert. Etter en prøvetur et par dager før avreise konkluderte jeg med at bakfelgen på sykkelen burde byttes ut. Alt i alt gikk det med ganske mange timer til vasking, montering, testing og justering. Det viste seg å være verdt alt arbeidet, for sykkelen endte opp i veldig bra stand, og jeg hadde ingen problemer under selve sykkelturen.

Før turen var det også en del utstyr som jeg måtte få tak i. Jeg manglet sykkelvesker, sykkelhansker, kart, sykkelsko, klikkpedaler og sykkelskoovertrekk. Dette ble kjøpt inn som en del av forberedelsene. Slikt utstyr koster jo en del, men er noe jeg regner med å ha gleden av i mange å framover. Jeg vil skrive mer om utstyret i et innlegg senere.

Ruten jeg hadde planlagt å sykle fra Trondheim til Egersund var omtrent 930 km lang. Sykkelruten så omtrent slik ut: Trondheim - Berkåk - Dombås - Beitostølen - Hol - Rjukan - Hovden - Fidjeland - Egersund. Siden jeg aldri har prøvd meg på langdistansesykling før var jeg veldig spent på hvordan dette ville gå. Sykketuren startet fra Trondheim tirsdag 12. juni kl. 12:20. Da hadde jeg åtte dager til rådighet for å sykle hjem. Det vil si en gjennomsnittsetappe per dag på 116,25 km. Jeg visste at dette var ganske mye. Under er et bilde som viser sykkelen før avreise fra Trondheim:

1 kommentar til “Sykkelferie: Planlegging

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *