Hopp til innhold

Over Senja

I dag har me nok hatt turens flottaste etappe til no. Me har sykla langs yttersida av Senja til Gryllefjord. Dagen starta tidleg. Det går berre tre daglege ferger frå Gryllefjord, og me ville vere sikre på å rekke siste ferge kl 19.

Det var kokvarmt i teltet då me vakna. Blå himmel, strålende sol og omtrent vindstille. Slik har det vore heile dagen i dag. Ein skikkelig fin sommerdag.

Landskapet her er heilt fantastisk. Stupbratte fjell rett ned i fjorden. Klart og blågrønt vatn. Og ein smal veg som svinger seg langs kysten. Det er også ein del tunnelar. Heldigvis har nesten alle ein brytar for syklistar som gjer at det tennas eit gult, blinkande lys ved fareskiltet om syklist i tunnelen. Då føles det ganske trygt å sykle gjennom. Det var også lite trafikk. Alt i alt ein behagelig plass å sykle.

Me rakk ferga kl 15 frå Gryllefjord, så no er me på veg over til Andøya.

5 kommentarer til “Over Senja

 1. Marta

  For en flott opplevelse turen må være for dere Hørtes ut som dere får oppleve nord Norge under helt optimale forhold men så har dere blikk for all skjønnheten rundt dere Veldig kjekt å få følge dere med flotte bilder Varsel om syklister i tunnel var smart og bør benyttes flere steder i vårt langstrakte fjell land God tur over Andøya med nye flotte intrykk

 2. Inger

  En fantastisk måte å oppleve landet på. Så mye vakkert landskap dere sykler gjennom. God tur videre!

 3. Marianne

  Fantastisk flotte bilder fra Senja! Kjekt at dere fikk så fint vær! Dere startet turen i rett tid,når endelig Nord-Norge også fikk sommer. Smart med den sykkelknappen!

 4. Liv

  Mange av de flotte stedene dere beskriver har Magne vist meg på bilturer.
  Dere opplever Norge på sitt beste, og er kjempeheldige med været!!
  ❤️klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *