Hopp til innhold

Til Sortland

I går fortsatte me å sykle etter at me kom over til Andøya. Me hadde sykla meir enn halvvegs over øya før me valgte å sette opp teltet. Her fant me ein teltplass heilt uti havgapet. Veldig fint!

Før leggetid rakk me også ein spasertur for å sjå på ein heller som tidlegare var brukt som eit samisk offerplass, Bukkekjerka. Deretter gjekk me ut til eit fyr for å nyte kveldssola. Ein fantastisk dag.

Dagen i dag baud på ein litt kortare etappe. I dag har me sykla til Sortland. Her er me på besøk hos Daniel og Olga. Daniel er ein tidlegare kollega av Tore. Han har diska opp med middag og dessert. Me har fått vaska klær og skal få overnatte på gjesterommet. 

I tillegg tok han oss med på ein fin fjelltur til Steiraheia, 443 meter over havet. Ein fin tur med flott utsikt over Sortland. Tusen takk til Daniel og Olga for bevertning og hyggelig selskap.


6 kommentarer til “Til Sortland

 1. Ivar

  Strålende bilder gir jo oss anledning til å oppleve Norge på langs også. Vakkert!. Imponert over at dere er klar for fjelltur når en sjanse til pause byr seg. God tur videre.

 2. Helen

  Det er så kjekt å følge med på det dere opplever! (Dere svetter, mens vi bare koser oss med bloggen fra godstolen...) Nydelige bilder!
  Så fint at det er rom for koselige besøk med tilhørende fasiliteter undervegs.
  Lykke til videre på vegen!

 3. Inger

  Fantastisk flott! Kjekt at forholdene er så fine slik at dere får oppleve landskapet i strålende sol og klarvær. Gleder meg hver dag til å lese bloggen. Ønsker dere en strålende tur videre!

 4. Marta

  Igjen noen fantastiske bilder med flott beskrivelse av turen Vi får virkelig leve oss inn i reisen deres Spreke dere som bestiger fjell etter sykkeltur men sikkert godt å bruke andre muskler i kroppen etter lang dag på sykkelsete Hyggelig å bli tatt godt imot av gjestfrie mennesker underveis God reise videre!

 5. Johanne

  Takk for hyggelige kommentarer. Artig å skrive blogg med så mange faste lesere!

 6. Liv

  Dere er utrolig spreke - Imponerende å klatre i fjell etter sykkeltur!!
  - Fint å følge dere!💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *